Yayınlarda Etiket Kullanmak

 

Görselin linki: https://images.vexels.com/media/users/3/199989/isolated/preview/a13a2537bcbc3bd1e3e54f01591bab26-label-tag-icon-by-vexels.png

Blogger'da yayın oluştururken sağ kısımda etiketler bölümü kullanılmaktadır. Peki bu bölüm ne işe yarar?

Yayına etiket eklemek aslında yayınları kategorize etmek veya sınıflandırmak olarak tanımlanabilir. Yayınlara etiket eklediğinizde hangi kategoriye ait olduğu daha kolay bulunabilir. Başka bir deyişle ise etiket yayınları düzenli hale getirmektir.

  • Etiket kullandığınızda kullanıcılar o etiket üzerinden birçok yayına erişebilir
  • Blog sitesine menü oluşturuken kategoriler eklenmektedir. Eklenen kategori başlıklarını etiketler oluşturur. Yani etiketlerin linkleri kategorilere eklenerek daha kolay erişim sunar.
  • Ayrıca çeşitli eklentiler ile kullanıcının blog sitesinde daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin kullanıcının bir konu hakkında yayın okurken yayının alt kısmında benzer yayınlar kısmı bulunduğunda kullanıcının dikkatini çekmekte ve diğer yayınlara da göz atmaktadır. Benzer yayınlar eklentisinin oluşturulabilmeniz için de etiketleri oluşturmanız gerekmektedir. Bu nedenle blogunuzu düzenli kullanmaya özen gösterin ve bu gibi detaylara dikkat etmeyi unutmayın. İyi bloglar.

Next
This is the current newest page
Previous
Next Post »
Thanks for your comment