Blogger Düzen Sekmesi

Görselin Linki: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6oycAzZxBEOjS6h4WD6R96o0oFSB7J5WZ3TC3pX-d0fY8vQtygftAkNY9IVsb0BQyZUKprTYRuGoS0G-8MdQhRb0b59tfrTLyBmP9GHGtGh078DXXEYVPmfx5CL9qo9uyXT_zoiOdbYs/s320/website-dashboard-flat-icon-vector-19146549.jpg

Yayınlarınızın kullanıcıya ulaşması için kullanıcınızı blogunuza çekmeniz ve devamlılığını sağlamanız gerekir. Bu nedenle blogunuzun içeriği insanlara hitap edecek şekilde olmalıdır. Ama içeriği sunacak bir ortama da ihtiyacınız vardır. İçeriklerinizi ne kadar güzel ve dikkat çekecek bir şekilde sunarsanız o kadar kullacının dikkatini çekersiniz. Bu nedenle içerik kadar sunum da önemlidir. Blogger'da içeriğin sunulduğu ortam ise tabiki de sayfanızdır. Bu nedenle sayfanızı oldukça estetik tutmanız gerekmektedir. Bu nedenle bu yazımda sizlere bloggerda sayfanızı nasıl düzenleyebileceğinizden bahsedeceğim.

  1.  İlk olarak Blogger panelinize giriş yapın. 
  2. Sol tarafta bulunan seçeneklerden "Sayfa Düzeni" seçeneğini seçin.
  3. Daha Sonra alttaki resimdeki gibi bir ekran karşınıza gelecek. Bu ekranda seçtiğiniz herhangi bir eklentiyi düzenleyebilir ve "Gadget ekle" seçeneğinden ekleyebilirsiniz. 
  4. Gadget Ekle seçeneğine tıkladığınızda karşınıza alttaki seçenekler çıkacaktır.
  5.  Bu seçeneklerden istediğinizi ekleyebilirsiniz. Ayrıca HTML/Javascript seçeneğini kullanarak da kod ekleyerek bu seçenekler arasında bulunmayan eklentiler ekleyebilirsiniz.




Previous
Next Post »
Thanks for your comment